Bijstandsuitkering en UWV

 •   Advocaat uitkering

  Is uw uitkering stopgezet en zoekt u naar een advocaat die gespecialiseerd is in uitkeringen? Dan bent u bij advocaat Mona Raaijmakers aan het goede adres. Zij staat veel mensen bij waarvan de uitkering is afgewezen, stopgezet, teruggevorderd of zelfs een boete hebben gekregen omdat zij zouden samenwonen of omdat zij zich niet voldoende zouden inspannen om een baan. Heeft u ook zulke of andere problemen met een uitkering, bel dan snel Mona Raaijmakers: 06-29415186.

 •   Bijstandsuitkering

  Een advocaat uitkering is iemand die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van uitkeringen. Mona Raaijmakers is zo’n advocaat; zij heeft zich volledig verdiept in het uitkeringsrecht en zij heeft jarenlange ervaring met procedures over uitkeringen. Zij voert bezwaarprocedures of beroepsprocedures bij de rechtbank. Heeft u vragen over een uitkering, bel dan vrijblijvend Mona Raaijmakers 06-29415186.

 •   UWV

  Een advocaat uitkering, zoals Mona Raaijmakers, kan voor u een bezwaar schrijven tegen een beslissing van de sociale dienst waarin uw uitkering is stopgezet, gekort, teruggevorderd of anderszins. Bij bezwaar moet de uitkerende instantie de beslissing heroverwegen en het lukt Mona Raaijmakers vaak om in die fase al een positieve beslissing te halen voor haar client. Maar als het bezwaar wordt afgewezen, kan Mona Raaijmakers met haar ruime ervaring een beroepsprocedure bij de rechtbank beginnen. Veel zaken worden zo door haar gewonnen. Bel Mona Raaijmakers 06-29415186 of mail haar raaijmakers@hollandadvocatenkantoor.nl.

 

LEGAAT VAN DE LEGITIEME PORTIE

Er is tijdens het leven een schenking gedaan aan een van de erfgenamen, welke gevolgen heeft dit voor de legitieme portie? N...

Lees meer

ERFRECHT LEGITIEME PORTIE EN GIFTEN

Kan een erflater door het doen van schenkingen de legitieme portie (doelbewust) verkleinen? In de wet wordt een onderscheid gem...

Lees meer
Archief
 • Huurgeschil

  Huurgeschil

  Mona Raaijmakers is gespecialiseerd in het huurrecht en kan u snel helpen.

  Lees meer
 • Erfrecht

  Erfrecht

  Advocaat verdeling erfenis Mona Raaijmakers helpt bij de vaak complexe afwikkeling van erfenissen.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.