Het kantoor

Mona Raaijmakers is afgestudeerd in het internationaal en Europees recht aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft zij als uitwisselingsstudent Amerikaans staatsrecht gestudeerd aan de University of Chapel Hill North Carolina, USA alsmede een certificaat mediation behaald. Daarna is zij gaan werken bij o.a. de Nederlandse ambassade in Jordanië, de VN in Wenen en de Immigratie en Naturalisatie Dienst. Mensenrechten en rechtvaardigheid zijn altijd de rode draad in haar loopbaan keuze geweest.

In 2013 heeft zij deze passie voortgezet in de advocatuur en heeft zij met succes onder andere vele procedures ter voorkoming van huisuitzettingen, afsluiting van nutsvoorzieningen en beëindigingen en terugvorderingen van uitkeringen weten te voorkomen of terug te draaien. Via de Academie voor de Rechtspraktijk heeft zij zich tot erfrecht specialist laten opleiden.

Bij de verdeling van erfenissen na het overlijden van dierbaren, ontstaan vaak levenslange breuken tussen broers en zussen.  Mona’s drive is het vinden van efficiënte oplossingen die het belang van haar cliënt dienen.  Daarbij betracht zij diplomatie en voorkomt het onnodig voeren van procedures, het op scherp stellen van verhoudingen en geniet een schikking in der minne de voorkeur.

Weet u niet zeker of uw geschil onder Mona’s specialisatie valt, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek: 06-29415186.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik de volgende rechtsgebieden geregistreerd: huurrecht en bestuursrecht. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mijn advocatenkantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening

Kinderopvangtoeslag affaire: de route naar gerechtigheid

Kinderopvangtoeslag affaire: recente ontwikkelingen en de weg naar gerechtigheid De Kinderopvangtoeslag Affaire heeft de afg...

Lees meer

LEGAAT VAN DE LEGITIEME PORTIE

Er is tijdens het leven een schenking gedaan aan een van de erfgenamen, welke gevolgen heeft dit voor de legitieme portie? N...

Lees meer
Archief
 • Erfrecht

  Erfrecht

  Advocaat verdeling erfenis Mona Raaijmakers helpt bij de vaak complexe afwikkeling van erfenissen.

  Lees meer
 • Huurgeschil

  Huurgeschil

  Mona Raaijmakers is gespecialiseerd in het huurrecht en kan u snel helpen.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.