Huurgeschil

 •   Advocaat huurrecht

  Mona Raaijmakers (is gespecialiseerd in het huurrecht en kan u snel helpen als u bijvoorbeeld problemen heeft met huurachterstand of gebreken aan de woning. Stel uw vragen geheel vrijblijvend aan Mona Raaijmakers, bel 06-29415186.

 •   Ontruiming

  De advocaat huurrecht Mona Raaijmakers kan u hepen als de verhuurder u wil ontruimen. Heeft u een huurachterstand, dan kan Mona Raaijmakers vaak nog een regeling voor u treffen. Als de verhuurder geen regeling meer wil treffen dan zijn er nog legio mogelijkheden waardoor u toch in de woning kunt blijven. Advocaat huurrecht Mona Raaijmakers heeft hierin ruime ervaring. Soms zijn er gebreken aan de woning waardoor u minder huur hoeft te betalen. Ook kunnen er andere redenen zijn waarom u de woning niet hoeft te ontruimen. Bel Mona Raaijmakers 06-29415186 of mail naar raaijmakers@hollandadvocatenkantoor.nl.

 •   Gebreken

  Sommige verhuurders doen niets aan de woning en laten een huurder in een woning zitten die zo lek is als een mandje. Mona Raaijmakers kan dan de verhuurder daarop aanspreken. Als de verhuurder daar niet adequaat op reageert, kan zij een procedure beginnen om de verhuurder te dwingen de gebreken te verhelpen. Zij voert veel kort gedingen om ervoor te zorgen dat huurders niet in de kou zitten en via een verkorte procedure snel worden geholpen. Bel haar dus snel 06-29415186 of mail raaijmakers@hollandadvocatenkantoor.nl.

 •   Overlast

  Heeft u veel overlast van omwonenden of wordt er beweerd dat u overlast pleegt, neem dan snel contact op met Mona Raaijmakers want zij kan voorkomen dat u daardoor uit uw woning wordt gezet. Zo voerde zij laatst nog een procedure waarin een buurman enorm lawaai maakte en daar niet mee wilde stoppen. Door middel van een procedure is die buurman gedwongen om te verhuizen. Mona Raaijmakers staat echter ook huurders bij die ten onrechte worden beschuldigd van het plegen van overlast. Bel dus snel de advocaat huurrecht Mona Raaijmakers: 06-29415186.

 •   Hennepplantage

  Mona Raaijmakers heeft ook veel huurders bijgestaan die enkele plantjes hennep thuis hadden laten groeien voor eigen gebruik of zijn beschuldigd van de teelt van hennep voor de verkoop. De omstandigheden van het geval zijn dan ook bepalend voor een eventuele huisuitzetting. Zo heeft Mona Raaijmakers met succes een huurder bijgestaan die werd beschuldigd van het verhandelen vanuit drugs vanuit zijn woning. Een advocaat huurrecht kan dan helpen de nuances en de omstandigheden van het geval te belichten voor de rechter. Bel dus snel de advocaat huurrecht Mona Raaijmakers: 06-29415186.

 

LEGAAT VAN DE LEGITIEME PORTIE

Er is tijdens het leven een schenking gedaan aan een van de erfgenamen, welke gevolgen heeft dit voor de legitieme portie? N...

Lees meer

ERFRECHT LEGITIEME PORTIE EN GIFTEN

Kan een erflater door het doen van schenkingen de legitieme portie (doelbewust) verkleinen? In de wet wordt een onderscheid gem...

Lees meer
Archief
 • Erfrecht

  Erfrecht

  Advocaat verdeling erfenis Mona Raaijmakers helpt bij de vaak complexe afwikkeling van erfenissen.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.